Verbinding met Kaspersky Security Network testen

Uw verbinding met Kaspersky Security Network wordt mogelijk verbroken omwille van de volgende redenen:

Er zijn problemen met de licentiesleutel vastgesteld (de sleutel is bijvoorbeeld toegevoegd aan de denylist).

De verbinding met Kaspersky Security Network controleren:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik De knop Instellingen onder in het hoofdvenster.

Dit opent het venster Instellingen.

Ga nar BeveiligingsinstellingenKaspersky Security Network.

Het venster Kaspersky Security Network toont de status van uw verbinding met Kaspersky Security Network.

In sommige gevallen kan Kaspersky de verzoeken over de reputatie van bestanden die worden verstuurd naar Kaspersky Security Network tijdelijk beperken. Wanneer tijdelijke beperkingen worden ingesteld voor verzoeken om informatie van Kaspersky Security Network, wordt de overeenkomstige melding weergegeven.